I – Termeni si conditii generali

1. Cine suntem noi

Administratorul site-ului, denumit în continuare Site-ul sau RestaurantCesme.ro este SC IMPERIAL ACTIV SRL ,CUI: RO35199756, Nr. Reg. Com: J40/13530/2015, cu sediul in Str. LT.AV. GH. NEGEL, Nr. 31, CAMERA 2, Apartament 2

Pentru comenzile plasate de către dvs. în magazinul online restaurantcesme.ro (denumit în continuare „RestaurantCesme”) sunt valabili următorii termeni și următoarele condiții („Termeni și condiții”), în forma lor publicată și în vigoare la momentul confirmării comenzii. RestaurantCesme își rezervă dreptul de a schimba, modifica și/sau retrage în tot sau în parte termenii, condițiile sau prețurile produselor prin postare pe site fără nicio altă înștiințare și fără a a produce efecte asupra comenzilor confirmate anterior producerii modificărilor.

Utlilizarea site-ului implică să citiți cu atenție această secțiune, precum și secțiunea Politica de confidențialitate. Daca nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii sau condițiile prezente sau cu Politica de Confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul, vom considera că ați acceptat și că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile, precum și Politica de Confidențialitate prezentate în cadrul acestei secțiuni.

2. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.RestaurantCesme.ro – imagini, texe, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe și alte date- este proprietatea RestaurantCesme. și este protejat de legislația referitoare la drepturile de autor și de proprietate intelectuală în vigoare. Folosirea fără acordul RestaurantCesme. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Folosirea site-ului www.RestaurantCesme.ro este permisă numai în limitele prezentate în prezentul document. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o îmbraca, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al RestaurantCesme.

În cazul în care constatați încălcări ale drepturilor de autor sau de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne semnalați acest lucru la adresa de e-mail: contact@RestaurantCesme.ro

3. Utilizarea site-ului RestaurantCesme

Pentru a plasa comenzi pe site-ul RestaurantCesme să aveți un cont activ. În vederea creării contului de utilizator, dvs. sunteți de acord să furnizați informații corecte, actuale și complete despre dvs. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces la contul de utilizator, orice activitate desfășurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. (ex. comenzi plasate de pe contul dvs., abonări la Newsletter etc.). În cazul în care pierdeți parola sau constatați orice fel de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator, aveți obligația de a înștiința de îndată RestaurantCesme la adresa de e-mail: contact@RestaurantCesme.ro.

RestaurantCesme nu este răspunzător pentru eventualele prejudicii sau neplăceri provocate consumatorilor cauzate exclusiv prin faptele acestora, cum ar fi (dar fără a ne limita la): cazul înstrăinării parolei sau a contului de utilizator, a furnizării de informații incorecte sau incomplete, a plasării de comenzi eronate (ex. cantitate sau produs greșit).

4. Securitatea datelor personale

Datele personale ale dvs. vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site și în conformitate cu legislația în vigoare. Informațiile din formularul de comandă vor fi utilizate pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Pentru mai multe detalii, vă rugam să accesați secțiunea Politica de confidențialitate.

5. Încheierea contractului

Toate informațiile de pe site au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui contract comercial, până în momentul confirmării unei comenzi. După plasarea comenzii pe site si efectuarea platii cu cardul, comanda se cosidera confirmata si contractul in derulare.

Cumparatorul, prin plata comenzii, se angajeaza sa receptioneze produsele comandate, atata vreme cat acestea respecta standardele si caracteristicile prezentate pe site.

RestaurantCesme nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract. Contractul se consideră încheiat la momentul livrarii produselor.

RestaurantCesme își rezervă dreptul de a refuza preluarea comenzilor provenite de la clienți care furnizează date eronate sau incomplete de identificare sau care refuză nejustificat ridicarea comenzilor. În cazul refuzurilor repetate sau atunci când se consideră că acțiunile utilizatorului/cumparatorului au fost făcute cu rea-credință, RestaurantCesme își rezervă dreptul să refuze returul și/sau comenzi ulterioare din partea acelui utilizator/cumpărător și să solicite daune-interese acestuia în conformitate cu legislația în vigoare.

6. Obiectul contractului

Toate produsele afișate pe site-ul www.RestaurantCesme .ro la secțiunea „Meniu” pot face obiectul unei comenzi.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

7. Prețul

Prețurile sunt afișate pe site în LEI și includ T.V.A.

Facem eforturi pentru a ne asigura că prețurile afișate pe site sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncționalități tehnice, pot exista situații în care prețul afișat să nu fie cel corespunzător. Dacă apar erori și unele produse sunt postate cu un preț greșit, veți fi contactat și veți avea opțiunea de confirmare a comenzii la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu veți putea fi contactat, comanda va fi considerată anulată și se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preț este greșit, iar greșeala este sesizabilă (prețul este derizoriu), prețul expus neîncadrându-se în grila noastră obișnuită de prețuri. Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor postate pe site în orice moment și fără vreo altă notificare prealabilă, cu excepția produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate anterior.

8. Legea aplicabilă

Relația dintre RestaurantCesme și cumpărători, precum și toate efectele juridice produse de prezenta secțiune de Termeni și Condiții vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislația română în vigoare.

9. Forța majora și Litigiile

Niciuna dintre părți nu răspunde de neexecutarea la termen și/sau de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 48 de ore, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Orice pretenție sau orice litigiu născut din sau în legătură cu un contract de vânzare-cumpărare încheiat cu RestaurantCesme sau în legătură cu Termenii și condițiile afișate pe site va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de soluționare pe cale amiabilă, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă de la sediul RestaurantCesme.

Pentru a sesiza un eventual litigiu, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa contact@RestaurantCesme.ro sau să completați formularul de contact de la adresa www.RestaurantCesme.ro/contact/ cu datele dvs. de identificare pentru a putea fi contactat de reprezentantul nostru. Timpul de răspuns la o sesizare este de maximum 14 zile.

Soluționare Litigii Online

Comisia Europeană a creat o platformă online pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor dintre profesioniști și consumatori. Această platformă poate fi accesată prin intermediul următorului link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

II – Livrarea

RestaurantCesme livreaza exclusiv in Bucuresti, sectoarele 5 si 6.

1. Transport pe o raza de 2.5km in jurul restaurantului:

Transportul este gratuit, comanda minima este de 100lei.

2. Pentru comenzi pe o distanta cuprinsa intre 2.5 si 5km in jurul restaurantului:

Transportul este gratuit, comanda minima este de 150lei.

III – Politica de retur

Toate produsele alimentare se prepara exclusiv pe baza comenzii dvs ferme.  În cazul în care doriți să renunțati la comandă și să vă recuperați prețul achitat, vă rugăm să solicitați acest lucru în termen de cel mult 24 ore din momentul plasarii comenzii, la numărul de telefon 0728 607 272

In caz contrar, produsele preparate vor fi livrate la adresa indicata in comanda.

Refuzul comenzii este permis doar in situatiile prevazute de lege.